Юні дослідники громади стали переможцями VII Обласної учнівської науково-практичної конференції Харківського територіального відділення Малої академії наук України

  • 119

Цьогоріч VІІ Обласна учнівська конференція була присвячена 300-річчю від дня народження Г.С. Сковороди і проводилася з метою виявлення й підтримки інтелектуально і творчо обдарованої молоді та залучення її до науково-дослідницької та експериментальної роботи.

Участі у конференції передувала кропітка праця учнів та їхніх наставників. Від закладів освіти Наталинської територіальної громади зареєструвалися три учасники. Відбірковий тур успішно пройшли Лавренко Єлизавета, учениця 8 класу Володимирівської гімназії, з роботою «Історія мого навчального закладу» (науковий керівник - Власенко Наталія Іванівна, вчитель історії та географії), а також Безкоровайний Ярослав, учень 8 класу Роздольської гімназії, з роботою «Застосування природоохоронних заходів для збереження і поліпшення флори на території села Ясна Поляна Наталинської громади» (науковий керівник - Коноваленко Людмила Миколаївна, вчитель біології).

19 листопада члени МАНу представили свої роботи на онлайн-конференції у секціях «Історичне краєзнавство» та «Екологія».

Вітаємо юних дослідників із першими перемогами і бажаємо успіхів та подальших злетів до вершин науки!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису