Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня працівників прокуратури

  • 70

Шановні співробітники органів прокуратури!
Щиро вітаю вас з професійним святом!

Захист законності, прав і свобод громадян, боротьба зі злочинністю, нагляд за діяльністю органів влади – це ті функції, у забезпеченні яких одна з основних ролей належить саме прокуратурі.

Ваш професіоналізм і відданість обов’язку дозволяють не лише вирішувати питання, які виникають у зв’язку із законодавчими та управлінськими новаціями, але й забезпечувати ефективний захист правового поля України.

В день професійного свята адресуємо найкращі побажання усім працівникам органів прокуратури, які своєю щоденною самовідданою та високопрофесійною працею утверджують ідеали законності та справедливості! Нехай завжди будуть успішними усі ваші починання на благо людей та в ім’я закону! Мирного вам неба!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису