Вітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з нагоди Дня адвокатури

  • 75

Шановні правозахисники!
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем адвокатури України!

Адвокат - це не лише професія, а й покликання. Ви щодня допомагаєте людям вирішувати найскладніші й навіть доленосні питання. Ефективність діяльності інституту адвокатури є одним з інструментів демократичного суспільства на шляху європейської держави, тому вона має бути високопрофесійною та незалежною.

Почесна й нелегка місія з відстоювання справедливості вимагає від адвоката високого рівня знань, досвіду та виняткових особистих якостей – честі, гідності, відданості справі й наполегливості.

Мудрості вам, мужності й витримки у відстоюванні справедливості, неупередженості та непохитності Закону! Бажаю вам мирного неба над головою, щастя, здоров’я, родинного тепла та благополуччя, натхнення й успіхів у вашій нелегкій справі!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису