Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени Третяк з Новим роком

  • 107

Шановні співгромадівці!
Від щирого серця вітаю вас з прийдешнім Новим роком!

Рік, який ми проводжаємо, видався вкрай непростим для України, змусивши нас під іншим кутом поглянути на важливі речі… Але ми не зламалися, ми вистояли і ще встоємо перед будь-якими викликами військового сьогодення, адже наша Перемога вже близько!

Висловлюю вам вдячність за розуміння і підтримку, за стійкість духу та оптимізм! Переконана, що ваша щирість і працьовитість, відповідальність та небайдужість до долі рідного краю і надалі знайдуть своє відображення у нових досягненнях на благо Наталинської громади і України в цілому!

Щиро зичу, щоб 2023 рік був щедрим на здобутки та радісні події! Щоб у кожну українську родину він приніс такий бажаний та омріяний мир, який ось уже майже рік виборюють наші захисники!

Тож нехай 2023-й стане роком Миру та Перемоги для України та роком успіху для кожного з вас! Будьте здоровими та щасливими!
З Новим роком!

З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк

Фото без опису