Святий Миколай крокує Наталинською громадою

  • 120

У непростий для цілої країни час Наталинська сільська рада намагається якомога більше приділяти уваги дітям, адже наразі вкрай важливо надавати їм підтримку та створювати відчуття відносної безпеки та опори, позбавляти напруги і негативних емоцій.

Тож сьогодні, 19 грудня, сільська рада привітала дітлахів громади з прийдешніми новорічними святами, символічно саме у День Святого Миколая - одне з найчарівніших свят як для дітей, так і дорослих, яке асоціюється з дивами, казкою і довгоочікуваним снігом. І хоч цьогорічні свята відбуваються в дещо іншому, на жаль, менш масштабному, форматі, але ми маємо робити все для того, щоб такі заходи мали місце, звичайно, з дотриманням усіх необхідних заходів безпеки.

Сьогодні Миколайчик завітав із подарунками у дошкільний підрозділ Наталинського ліцею. Дітлахи отримали смачні солодкі подарунки, а головне – безліч позитивних емоцій. Вони посміхалися та щиро раділи, проникнувшись щирими емоціями, які вже починають вирувати у передчутті атмосфери новорічних свят…

Попри усі негаразди дитинство повинно бути щасливим, а діти мають посміхатися та радіти життю, адже вони – наше майбутнє!

З Днем Святого Миколая, дорогі діти! Нехай під мирним сонячним українським небом збудуться усі ваші мрії, серце відкриється для справжнього дива, а душу залишать усі печалі!

Фото без опису