Представники Наталинської сільської ради долучилися до участі в обласній акції «Незламні»

  • 93

16-18 грудня на території Нововодолазької селищної громади Харківського району Харківської області у режимі офлайн відбулася обласна акція «Незламні», яка курувалася Управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації у рамках реалізації заходів з молодіжної політики та національно-патріотичного виховання молоді.

До участі в обласній акції долучилися представники Наталинської сільської ради. Робота форуму складалася з наступних секцій: лекції на тему тактико-спеціальної підготовки, тактичної медицини, кібергігієни та безпечного користування цифровими пристроями, кібероперацій, «кібервійни», шкідливого програмного забезпечення; дискусії «Молодь і влада» (за участі заступниці Міністра молоді та спорту України Марини Попатенко); флешмобу «Незламні» (розгортання прапора України та передача естафети від молоді незламної та нескореної Харківщини молодіжним радам Київської (МР Бучі), Львівської, Одеської областей, молодіжному конгресу Зборівщини (Тернопільська область).

По закінченню заходу всі його учасники отримали сертифікати.

Дякуємо організаторам та лекторам обласного форуму «Незламні» за поповнення нашої скарбнички знань новою актуальною інформацією!

Фото без опису