26 квітня - День Чорнобильської трагедії

  • 54

26 квітня 1986 року сталась страшна катастрофа в історії людства - вибух реактора на Чорнобильській атомній електростанції. Долі багатьох людей різних професій - цивільних і військових, які стали свідками, учасниками, героями та жертвами Чорнобильської катастрофи, змінилися назавжди.

Військовослужбовці, працівники підприємств і організацій, медичні працівники стали безпосередніми учасниками ліквідації, несли службу в зоні відчуження. Багато з тих, хто прийняв на себе удар Чорнобиля, на жаль, не дожили до сьогоднішнього дня. Перед їхньою світлою пам’яттю ми в глибокій повазі схиляємо голови...

Герої-ліквідатори, які пройшли через атомне пекло, і сьогодні є для нас прикладом справжнього патріотизму, громадянської мужності і відваги. Ми безмірно пишаємося і висловлюємо сердечну подяку учасникам ліквідації наслідків аварії. Ризикуючи життям і здоров’ям, ці люди врятували життя майбутніх поколінь від атомного знищення.

Шановні ліквідатори Чорнобильської катастрофи! Щиро бажаємо вам та вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, щастя, добра й злагоди. Хай завжди поруч з вами буде людська подяка! Мирного вам неба!

Фото без опису