Відбулася спільна "зелена" акція Наталинської сільської ради та Наталинського лісництва

  • 99

Щороку восени та на початку весни Наталинська сільська рада спільно з Наталинським лісництвом проводять «зелені» акції, важливість яких важко перебільшити, адже саме зелені насадження виконують велику роль у сучасному суспільстві - збагачують навколишнє середовище киснем.

Щорічна участь у таких акціях працівників сільської ради та лісівників вже стала доброю традицією, адже, посадивши дерева, ми усі долучаємося до дуже серйозної і потрібної справи, яка служитиме майбутнім поколінням.

Як відомо дерева - визнані довгожителі, а деякі види проживають більше ста років. Тому посадив дерева - зробив фактично безстроковий внесок в майбутнє.

Тож цьогорічна весна також не стала виключенням – 24 березня учасники акції не лише потурбувались про здоров’я нащадків, а й подарували мешканцям громади неймовірну красу, заліснивши однорічними саджанцями сосни 2 га площі бувшого лісового згарища у Наталиному.

Прослухавши детальний інструктаж від лісівників, працівники сільської ради завзято приступили до роботи і за досить короткий період часу справились із поставленою задачею – висадили аж 14 000 саджанців!

Вже зовсім скоро, з доброї руки учасників акції, саджанці стануть прекрасним могутнім лісом, а ми обіцяємо і надалі дбати про примноження зелених насаджень на території Наталинської громади!

Фото без опису