Швидкі та надзвичайно спритні: на теренах Наталинської громади відбувся Весняний Кубок сільської ради з настільного тенісу «Крок до перемоги» 

  • 84

Настільний теніс сміливо можна назвати спортом для мозку. Під час гри ви багато рухаєтесь, використовуючи м’язи всього тіла, тренуєте очі, покращуєте координацію рук та ніг, усі ділянки вашого мозку задіяні і працюють, так як ви плануєте стратегію гри, тактику та відстежуєте м’ячі і удари. Цей вид спорту не є травматичним. Настільний теніс є другим за популярністю масовим спортом і наймолодшим з основних видів спорту в світі.

Сьогодні, 31 березня 2023 року, з метою популяризації цього виду спорту у нашій громаді, у Мартинівському сільському будинку культури відбувся Весняний Кубок Наталинської сільської ради з настільного тенісу «Крок до перемоги». За перемогу змагалися учасники із Добреньки та Мартинівки.

Право внести державний прапор надали Костянтину Каптану. Головним суддею змагань став Олександр Кайда, депутат Наталинської сільської ради VIIІ скликання.

Після оголошення системи, за якою будуть проводитися змагання, проведення жеребкування і розподілу по парам учасників розпочались безпосередні турніри. Переможці зустрічей визначались за результатами кількох партій. Боротьба за першість між суперниками була напруженою та динамічною. Кожен з учасників продемонстрував неабияку швидкість та незламне прагнення до перемоги, а вболівальники стали свідками захоплюючої гри та отримали масу позитивних емоцій.

За результатами напруженої боротьби переможцем Весняного Кубку Наталинської сільської ради з настільного тенісу «Крок до перемоги» став Андрій Муха, срібним призером – Андрій Дирявий, бронзовим - Костянтин Каптан.

Призерів нагородили грамотами Наталинської сільської ради, а переможець отримав головний трофей змагань - кубок.

За високу професійну майстерність, значний особистий внесок у популяризацію та розвиток настільного тенісу в громаді та з нагоди проведення Весняного Кубку з настільного тенісу «Крок до Перемоги» подяку Наталинської сільської ради оголошено Олександру Кайді.

Сільська рада дякує всім, хто взяв участь у турнірі, адже саме своєю ініціативою ви доводите, що спорт у нашій громаді продовжує розвиватися. А такі спортивні заходи допомагають не лише підтримувати належну фізичну форму та сприяють саморозвитку, а й, перш за все, згуртовують мешканців Наталинської територіальної громади у непрості для країни часи.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших спортивних перемог! Так тримати, громадо!

Фото без опису