Наталинська громада – переможець у конкурсному відборі на участь у мережі з обміну досвідом створення безпекового простору

  • 47

Мережа з обміну досвідом «Розробка Програми з розбудови безпекового простору в громадах» набула надзвичайно широкого відгуку серед місцевого самоврядування – Програма U-LEAD отримала 110 заявок від громад на конкурсний відбір і лише 24 найбільш вмотивовані з них стали переможцями та приєднаються до мережі. Серед переможців – і наша громада!

Сьогодні, 23.05.2023 р., представники нашої громади взяли участь у першому семінарі мережі, зазначивши, що участь у мережі з обміну досвідом щодо розробки Програми забезпечення безпекового простору дозволить громаді спланувати системно заходи у сфері безпеки на довгостроковий період розвитку.

Регіональне охоплення дозволить «U-LEAD з Європою» поширити досвід громад-учасниць і в подальшому передавати його іншим громадам, покращуючи безпекову ситуацію в Україні.

Безпечне середовище громад є основою майбутніх економічних успіхів та досягнень громад: у період воєнного стану формування належного безпекового простору є обов’язковою умовою збереження потенціалу та ресурсів громади; у повоєнний час, після Перемоги України над ворогом, саме безпековий простір стане гарантією для відновлення та розбудови нашої країни.

Подробиці - за посиланням: https://u-lead.org.ua/news/212

Фото без опису