Із робочим візитом Наталинську громаду відвідали заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська, начальник Департаменту науки і освіти ХОВА Олексій Литвинов та начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко

  • 45

Із робочим візитом Наталинську громаду відвідали заступниця начальника Харківської обласної військової адміністрації Віта Ковальська, начальник Департаменту науки і освіти ХОВА Олексій Литвинов та начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко.

У рамках зустрічі оглянули інфраструктуру громади, відвідали Наталинський ліцей та амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Наталине КНП «ЦПМСД Красноградського району».

Крім того, обговорили можливість реалізації у Наталинській громаді флагманського проєкту у межах Національної стратегії створення безбар’єрного простору в Харківській області: зробити середовище в центральній частині села доступним абсолютно для всіх – осіб з інвалідністю, мам із малюками, літніх людей, аби забезпечити безперешкодний доступ до необхідних послуг для всіх мешканців.

Фото без опису

Фото без опису