Господарство Наталинського підприємства житлово-комунального господарства поповнилося новим трактором

  • 86

Одним з найбільш актуальних та пріоритетних векторів у роботі Наталинської сільської ради є ведення справ у сегменті благоустрою населених пунктів громади.

Продовжуючи якомога більше уваги приділяти охайності та чистоті територій, сільська рада виділила кошти на закупівлю трактора для Наталинського ПЖКГ - техніка буде використовуватися для робіт у комунальному господарстві територіальної громади.

Отже, наразі придбано новий багатофункціональний трактор «MAHINDRA – 8000» у комплекті з навантажувачем та причіпом. Автотехніка оснащена навісним обладнанням: ковшом універсальним із різаними зубами, роторною косаркою, відвалом сніговим, дорожньою щіткою, лопатами.

Наявність у арсеналі нашої громади такої техніки забезпечить збільшення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню, а також сприятиме покращенню благоустрою сіл Наталинської громади, поліпшенню екологічної ситуації та забезпеченню комфортних умов проживання місцевих мешканців.

Наталинська сільська рада щиро вдячна за допомогу у транспортуванні техніки директору ТОВ «Красноградська овочева фабрика» Андрію Рубану та начальнику цеху капітального будівництва, облаштування свердловин та будівництва газопроводів УБМР «Укргазспецбудмонтаж» АТ «Укргазвидобування» Андрію Мусатову.

Фото без опису