У Наталинській громаді відбувся відкритий турнір Красноградського району з козацького двобою, приурочений до дня Конституції України.

  • 136

1 липня 2023 року Наталинська громада радо приймала гостей з району, які обожнюють спорт, вболівають на спортивних змаганнях, ведуть здоровий спосіб життя, долучаються до розвитку спортивної бази - усіх, хто не уявляє життя без спорту: відбувся відкритий турнір Красноградського району з козацького двобою, приурочений до дня Конституції України.

У спортивній залі Наталинського ліцею зібралися учасники районних змагань, представники наступних команд: ВСК «Пересвіт» с. Наталине, «Булат» і «Булат-2» м. Красноград, «К-1» м. Харків, смт. Кегичівка, вихованці тренера Сергія Ожерельєва.

Судді: Володимир Зібаров, керівник військово-спортивного клубу «Пересвіт» Наталинського сільського будинку культури (головний суддя), Олексій Побелиця, один із засновників козацького двобою, та Анатолій Жихарєв (судді міжнародної категорії, м. Харків), Денис Безнос, Данііл Бушин, Денис Колодій, Максим Житков, Віктор Глєбов, Андрій Богдан, Микола Донцов, Андрій Козюберда, Денис Козюберда, Микола Григоренко, Віталій Григоренко, Карина Аветісян, Дмитро Ондер, Гліб Клочко.

Перед стартом відкритого турніру до спортсменів зі словами привітань та побажаннями видовищних поєдинків і нових спортивних звершень звернулася секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь.

Після оголошення головним суддею системи, за якою будуть проводитися змагання, розпочалися запеклі бої, під час яких спортсмени активно демонстрували свій бойовий дух, а вболівальники палко підтримували свої команди.

За результатами змагань борці вибороли 43 золотих медалі, 37 срібних і 16 бронзових у різних вікових та вагових категоріях.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших звершень не лише на теренах рідного краю, а також і на міжнародній арені у майбутньому!

Наталинська сільська рада щиро вдячна всім, хто долучився до змагань, аби й надалі продовжувати розвивати цей вид спорту, адже саме такі спортивні заходи вкотре доводять, що козацька слава і сила непохитні.

Слава Україні!

Фото без опису