З Днем територіальної оборони України!

  • 77

Шановні бійці територіальної оборони!

У першу неділю жовтня у нашій державі відзначається День територіальної оборони України – невід’ємної частини захисту територіальної цілісності та суверенітету нашої країни.

Територіальна оборона як складова військової організації нашої держави має вагоме значення у спротиві російській збройній агресії та готовності надати гідну відсіч ворогу, охороні та обороні важливих об’єктів та комунікацій, критично важливих об’єктів інфраструктури, забезпеченні громадської безпеки та порядку.

Тероборонівці - справжні професіонали своєї справи, люди вмотивовані, готові стати на захист Батьківщини та захищати свій дім у будь-яку хвилину. Це міць та сила, надійна допомога у забезпеченні обороноздатності та охорони кордонів України, гідне продовження сучасних військових традицій.

Користуючись нагодою, хочу висловити щирі слова вдячності усім українським воїнам та добровольцям за відданість військовому обов’язку у захисті України! Бажаю усім міцного здоров’я, родинного добробуту, витримки та непохитної віри у Перемогу!

Слава Україні!
Разом переможемо!

З повагою - секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь

Фото без опису