Продовжуючи дбати про дозвілля мешканців громади: у Соснівці та Попівці відкрили успішно реалізовані у співпраці з АТ «Укргазвидобування» проєкти

  • 75

Наталинська сільська рада всіляко намагається підтримувати своїх мешканців, перманентно створюючи найбільш комфортні умови для проживання у громаді.

З метою створення поліпшених умов для відпочинку місцевих мешканців, у рамках спільного проєкту з АТ «Укргазвидобування», здійснено капітальний ремонт елементів благоустрою паркової зони с. Соснівка: укладено тротуарну плитку, облаштовано клумби, встановлено лавки, урни, освітлення парку – ліхтарі із сонячними панелями. Тож наразі у центральній частині села з’явилася сучасна і зручна релакс-зона, яка милуватиме око як тутешніх жителів, так і гостей громади.

Популяризація та розвиток спорту є одним із пріоритетів у діяльності Наталинської сільської ради, тож наступним спільним проєктом стало створення у с. Попівка нового осередку для проведення дозвілля та занять спортом - спортивного майданчика у стилі workout, який започаткував нове спортивне направлення в громаді.

Workout – це спортивна субкультура, яка дозволяє тренування на вуличних спортивних майданчиках як безкоштовну та ефективну альтернативу традиційним фітнес-клубам та тренажерним залам. Workout розвиває одночасно цілі групи м'язів спини, рук, корпусу, орієнтований на покращення фізичної форми і є найменш травматичним видом спорту.

Мета даного проєкту - надання можливості займатися фізичною культурою та спортом людям усіх вікових категорій, відволікання підлітків від комп’ютерних ігор, шкідливих звичок, зниження рівня злочинності та правопорушень, популяризації здорового способу життя, психологічної адаптації в умовах війни.

Реалізація даних проєктів безумовно сприятиме сталому розвитку громади, а головне - створить позитивні емоції для дітей та їхніх батьків, що так необхідно у сучасних реаліях сьогодення.

Дякуємо нашим давнім друзям і надійним партнерам - АТ «Укргазвидобування» - за постійну підтримку громади, адже тільки спільними зусиллями, разом, зможемо досягти неабияких результатів!

Фото без опису