У Наталинському ЦНАП анонсували надання міграційних послуг населенню

  • 194

Сільська влада прагне максимізувати наближення адміністративних послуг до населення громади, аби можна було вирішити більшість питань за місцем проживання.

Ще одним кроком на шляху до цього стало надання міграційних послуг у громаді – оформлення та видача паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Тож відтепер у тутешніх мешканців з’явиться нова можливість - всі бажаючі матимуть змогу отримати відповідні паспортні послуги у Наталинському ЦНАП.

Секретар Наталинської сільської ради Наталія Кидонь зауважила, що цій важливій події передував значний обсяг робіт – це і придбання відповідного обладнання; і призначення відповідальної особи за здійснення часткової обробки персональних даних Єдиного державного демографічного реєстру; упорядкування відповідної документації щодо вимог, які стосуються обробки персональних даних; атестація робочого місця та інше. Принагідно Наталія Василівна побажала працівникам установи успіхів у роботі, організованої та сумлінної праці.

Перелік міграційних послуг, які відтепер надаватиме ЦНАП Наталинської сільської ради:

1. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше після досягнення 14-річного віку.

2. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України (у формі картки) у зв’язку: із зміною інформації, внесеної до паспорта (крім додаткової змінної інформації); отримання реєстраційного номера облікової картки платника податків з державного реєстру фізичних осіб - платників податків (РНОКПП) або повідомлення про відмову від прийняття зазначеного номера (за бажанням); виявлення помилки в інформації, внесеній до паспорта; закінчення строку дії паспорта; непридатності паспорта для подальшого використання.

3. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року (у формі книжечки) у зв’язку: із зміною інформації, внесеної до паспорта (прізвища, імені, по батькові, дати народження, місця народження); виявлення помилки в інформації, внесеної до паспорта; непридатності паспорта для подальшого використання; якщо особа досягла 25- чи 45-річного віку та не звернулася в установленому законодавством порядку не пізніше як через місяць після досягнення відповідного віку для вклеювання до паспорта громадянина України зразка 1994 року нових фотокарток; у разі обміну паспорта громадянина України зразка 1994 року на паспорт громадянина України з безконтактним електронним носієм (за бажанням).

4. Оформлення і видача паспорта громадянина України з безконтактним електронним носієм вперше особі у віці з 14 до 18 років з одночасною реєстрацією у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків.

5. Вклеювання до паспорта громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку.

6. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

7. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм замість втраченого або викраденого.

8. Оформлення і видача паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм у зв’язку з обміном у разі: зміни інформації, внесеної до паспорта для виїзду за кордон; виявлення помилки в інформації, внесеній до паспорта для виїзду за кордон; закінчення строку дії паспорта для виїзду за кордон; непридатності паспорта для виїзду за кордон для подальшого використання.

9. Одночасне оформлення, обміну паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Скористатися даними послугами можна щодня, крім суботи і неділі, з 08:00 до 15:00 год. за адресою: с. Наталине, вул. Сенченка,І., 89; тел. (05744) 7-68-18.

Наталинська сільська рада висловлює слова вдячності Красноградському відділу ГУ ДМС у Харківській області за організацію навчання фахівця ЦНАП та плідну співпрацю.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису