Відбулася робоча зустріч з представниками Запорізького фонду «Єдність» та благодійної організації «Благодійний фонд «Розвиток та соціальна справедливість України»

  • 63

У Наталинській громаді відбулася робоча зустріч з представниками Запорізького фонду «Єдність» та благодійної організації «Благодійний фонд «Розвиток та соціальна справедливість України».

Мета заходу - допомога юриста шляхом надання юридичних консультацій у вирішенні питань різного характеру, які турбують мешканців громади.

У рамках зустрічі для мешканців громади, які потребують підтримки у подоланні складних життєвих обставин, проводилось анкетування та верифікація документів для подальшої можливості отримати допомогу від фонду.

Крім того, присутнім дітям провели сеанс арт-реабілітації: дітлахи насолодилися цікавим спілкуванням, поласували смаколиками, отримали подарунки від організаторів заходу.

Наталинська сільська рада висловлює слова щирої вдячності за підтримку мешканців громади у непростий для країни час нашим друзям і партнерам - Запорізькому фонду «Єдність» та «Благодійному фонду «Розвиток та соціальна справедливість України».

Фото без опису