Працівників культури Наталинської громади привітали з професійним святом

  • 139

9 листопада професійне свято відзначають працівники культури та майстри народного мистецтва. Попри війну ці талановиті люди бережуть і розвивають українську культуру, працюють на Перемогу - кожен на своєму фронті.

Сьогодні з нагоди свята представники культурної когорти Наталинської громади приймали щирі вітання. Вдячність і шану усім причетним - талановитим митцям, які прославляють громаду, - висловила очільниця громади Наталія Кидонь: «Рада нагоді вітати усіх вас – тих, хто присвятив своє професійне життя і творчість розвитку української культури, збереженню безцінних духовних скарбів нашого народу, - людей, які звеличують і прославляють Україну! З самого початку війни вам довелося змінити вектор своєї роботи, але навіть зараз, в умовах російської воєнної агресії, ви продовжуєте допомагати тримати культурний фронт. Ви вкотре доводите, що творчий та духовний потенціал нашої держави – невичерпний, а нескорена мужня українська нація – незламна!  

Я вірю, що вже зовсім скоро, після нашої Перемоги, ви знову на повну потужність будете займатися культурним розвитком рідного краю, збирати повні зали поціновувачів мистецтва і посідати призові місця на теренах як всеукраїнських, так і міжнародних конкурсів! Міцного вам здоров'я, натхнення та успішної реалізації творчих планів під мирним українським небом!»

Наталія Василівна принагідно вручила працівникам культури громади грамоти Наталинської сільської ради за вагомий особистий внесок у розвиток культурних традицій громади, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм.

Фото без опису