Святий Миколай завітав у громаду

  • 240

Сьогодні Наталинську сільську військову адміністрацію відвідали почесні гості: заступник директора з адміністративних питань БУ «Укрбургаз» Алла Казакова, головний інженер БУ «Укрбургаз» Любомир Павлишин, начальник Хрестищенського відділення бурових робіт Микола Розлуцький, директор «УкрНДІгаз» Михайло Братах, директор УБМР «Укргазспецбудмонтаж» Руслан Харів, а також керівник БО «Фундація Майбутнього» Сергій Кухтін.

В переддень Дня Святого Миколая наші надійні партнери та друзі з АТ «Укргазвидобування» та БО «Фундація Майбутнього» доєдналися до спільної ініціативи з Наталинською сільською військовою адміністрацією, метою якої є допомога дітям, якими опікується фонд, Наталинська СВА та служба у справах дітей сільської ради.

Напередодні свята діти громади, позбавлені батьківського піклування, а також діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, написали листи до Святого Миколая з проханнями про подарунки. Тож сьогодні наші партнери у рамках спільного проєкту стали тими самими чарівниками, які здійснили дитячі мрії: дітлахи отримали комп’ютери та інші подарунки за бажаннями!

Крім того, патронатній сім’ї, створеній при Наталинській сільській військовій адміністрації, Сергій Кухтін вручив твердопаливний котел, парти, стільці, одяг і постільну білизну.

По завершенню заходу начальник Наталинської СВА Володимир Птишник подякував партнерам за плідну співпрацю та підтримку дітей громади у непростий для країни час, зауваживши, що діти - це майбутнє вільної, незалежної та соборної України.

Далі у Будинку техніки БУ «Укрбургаз» для одинадцятикласників громади було організовано цікавий профорієнтаційний захід «Майстер-клас від HR», у ході якого майбутні випусники мали змогу дізнатися корисну інформацію про компанію «Укразвидобування», яка входить до складу Групи Нафтогаз, - найбільшу газовидобувну компанію в Україні, а також у Центральній і Східній Європі. Також майбутні студенти дізналися про інтернет-ресурси, які компанія використовує для пошуку кандидатів, про можливість долучитися до Проєкту початкової професійної підготовки молоді (стажування) і про конкурси на такі позиції для студентів та молодих фахівців без досвіду роботи.

Наталинська сільська військова адміністрація щиро вдячна БУ «Укрбургаз» за корисний майстер-клас для старшокласників громади.

Фото без опису