Поліцейські офіцери громади відзвітували про результати роботи за 2023 рік

  • 99

21 грудня 2023 року поліцейські офіцери Наталинської територіальної громади Анатолій Щабелько та Олексій Загваздін відзвітували про результати своєї роботи за 2023 рік.

Під час звіту громаду було проінформовано щодо стану злочинності на території населених пунктів, виявлені адміністративні правопорушення та відповідальності за їх вчинення. Також порушили ряд питань, які виникають у повсякденній роботі поліцейських на території громади, щодо запобігання вчиненню злочинів.

Протягом 2023 року, в тісній співпраці з працівниками Наталинської сільської ради, поліцейськими офіцерами було здійснено чимало робочих виїздів з метою забезпечення правопорядку на території обслуговування; організовано профілактичну роботу у сфері громадської безпеки, запобігання та протидії домашньому насильству, охорони та захисту прав дітей; проведено профілактично-роз’яснювальну роботу з учнями закладів освіти Наталинської громади.

Спільно із службою у справах дітей сільської ради приділялась увага протидії та запобіганню домашньому насильству. За результатами роботи було складено 24 протоколи про адміністративні правопорушення за ст. 173-2 КУпАП «Вчинення домашнього насильства» з подальшим направленням до суду. 14 кривдників було взято на профілактичний облік. Приділялась велика увага захисту прав дітей. За невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей» було складено 14 протоколів про адміністративне правопорушення за ст. 184 КУпАП з подальшим направленням до суду.

Також на території Наталинської сільської територіальної громади перебуває 31 сім’я, яка опинилася в складних життєвих обставинах. Такі сім’ї перебувають під постійним наглядом поліцейських офіцерів громади спільно з КЗ «Центр соціальних служб Наталинської сільської ради».

В 2023 році поліцейськими офіцерами громади було розкрито 13 кримінальних правопорушень, 6 з яких відносяться до тяжких злочинів. Зокрема, з них 4 – крадіжки (ст. 185 ч. 4 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану») та 2 незаконних заволодіння транспортним засобом (ст. 289 ч.1 ч.2 КК України «Незаконне заволодіння транспортним засобом»).

Поліцейськими громади були проведені спільні профілактичні заходи з представниками Красноградського РТЦК та СП, ДСНС, Держпродспоживслужби, Наталинського лісництва, закладів освіти Наталинської сільської ради. Проводилася профілактично-роз’яснювальна робота у навчальних закладах та серед дорослого населення на теми безпеки дорожнього руху, булінгу, профілактики правопорушень в дитячому середовищі, інтернет-безпеки, правила поводження з мінно-вибуховими об’єктами та поводження на водоймищах. Проведено акцію «Стань помітним у темряві».

За результатами робочої зустрічі окреслено вектор подальшої роботи та співпраці з Наталинською сільською військовою адміністрацією у сфері забезпечення правопорядку та покращення безпекового середовища на території громади.

Річний звіт поліцейських офіцерів громади за 2023 р.

Фото без опису