Начальник Наталинської СВА провів ряд робочих нарад

  • 88

Другий рік поспіль Наталинська громада, як  і вся країна, живе в умовах воєнного стану і щодня докладає максимум зусиль для наближення Перемоги.

Завдяки спільним зусиллям місцевої влади, депутатів, членів виконавчого комітету, керівників підприємств, установ, організацій, закладів освіти, волонтерів і просто небайдужих громадян протягом 2023 року вирішувалися питання життєзабезпечення громади, надання допомоги тим, хто її потребує, підтримки військовослужбовців та надання посильної допомоги Збройним Силам України. Ці питання будуть пріоритетними і в наступному році - зазначив начальник Наталинської сільської військової адміністрації Володимир Птишник у ході робочих нарад, проведених 21 грудня 2023 року зі старостами, керівниками закладів освіти, працівниками підприємства житлово-комунального господарства, депутатами ради та членами виконкому.

В ході нарад проаналізовано стан на об'єктах інфраструктури та поточні і перспективні напрями діяльності на 2024 рік. Також на колегіальне обговорення з депутатами сільської ради та членами виконавчого комітету було винесено проєкт бюджету громади на 2024 рік та місцеві програми. Відповідно до Закону України "Про правовий режим воєнного стану" затвердження місцевого бюджету, прийняття програм та внесення змін до них здійснюється за розпорядженням начальника сільської військової адміністрації.

 

Фото без опису