Цікаві факти від центру надання адміністративних послуг

  • 36

 

Наталинська сільська військова адміністрація нагадує, що в центрі надання адміністративних послуг Наталинської сільської ради є можливість скористатись послугами у сфері державної реєстрації актів цивільного стану громадян: реєстрація народження, смерті, шлюбу та комплексної послуги для батьків новонароджених «єМалятко».

Протягом 2023 року в громаді народилось 65 дітей. 35 хлопчиків та 30 дівчаток, це на 10% більше ніж минулого року. Батьками ставали як мешканці громади так і внутрішньо переміщені особи.

Абсолютним рекордсменом серед хлопчиків в 2023 році став Матвій, трохи рідше батьки надавали перевагу іменам: Олексій, Михайло, Олександр, Микита, (Нікіта) та Ілля. За останні роки дуже набрали популярність такі імена, як: Давид, Дамір, Макар, Тимур та Назар. Вони вже не вважаються рідкісними та не поступаються в кількості за вибором. З рідкісних можна відмітити такі як: Веніамін, Захар та Лев.

Серед дівчаток найбільшою популярністю в громаді користується ім’я Мілана. Вже багато років поспіль у топі залишаються: Софія, Поліна, та Марія. В 2023 році батьки віддавали перевагу звичним для нас іменам, але з рідкісних можна відмітити такі як: Аделіна, Лідія та Тіна.

В громаді народилось три пари двійняток: Тимофій та Матвій, Тетяна та Олександра, Віра та Лідія.

Незважаючи на військові дії та ситуацію в країні в центрі надання адміністративних послуг Наталинської сільської ради в 2023 році одружились 51 пара молодят. На шлюбний рушник ставали, як мешканці громади так і внутрішньо переміщені особи, як цивільні так і поліцейські та військові. Хтось обирав камерне родинне весілля, а хтось урочисте та пишне, але свято створення нової сім’ї це нагадування про те, що життя не зупинилось та продовжується.

Ви завжди можете звернутись за консультацією до наших спеціалістів безпосередньо до ЦНАП Наталинської сільської ради за адресою: Харківська область, Красноградський район, сул. Сенченка І, 89 або за телефоном (05744) 7-62-58.

Фото без опису