Відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України

  • 43

З 20 по 28 січня 2024 року в режимі онлайн відбувся ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України. Учні закладів освіти Наталинської сільської ради, переможці І (територіального) етапу, взяли участь у таких секціях:

- «Географія» наукового відділення наук про Землю – Хінцинська Марія, учениця 9 класу Наталинського ліцею, керівник Валентина Руденко;

- «Охорона довкілля та раціональне природокористування» наукового відділення екології та аграрних наук – Безкоровайний Ярослав, учень 9 класу Роздольської гімназії, керівник Людмила Коноваленко;

- «Психологія» наукового відділення філософії та суспільствознавства – Кривенко Анастасія, учениця 10 класу Добренського ліцею, керівник Наталія Вермен.

Учасники конкурсу представили свої наукові проєкти на постерному захисті та науковій конференції  у середовищі однодумців,  де мали змогу взяти участь у живій дискусії й здобути крутезний досвід, спробувавши себе в ролі справжнього дослідника.

Інтелектуальні знання та наукові здобутки учасників ІІ етапу конкурсу оцінювали педагогічні та науково-педагогічні працівники закладів вищої освіти, науково-дослідних і профільних установ Харківщини.

Наші учні гідно витримали усі етапи нелегких випробувань і стали кандидатами у члени МАН, представивши достойно заклади освіти Наталинської громади на заході такого рівня.

Дякуємо Хінцинській Марії, Безкоровайному Ярославу, Кривенко Анастасії за витримку, а їхнім науковим керівникам - за організацію дослідницької роботи у закладах та підтримку талановитої молоді громади.

Фото без опису