Друга річниця незламності українського народу

  • 74

 

24 лютого 2022 року росія здійснила повномасштабне злочинне вторгнення в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку москва розпочала проти України 10 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Від цієї дати минуло вже два роки, протягом якого українці показали всьому світу свою сміливість, гідність та незламність: вистояли й довели спроможність перемагати російську військову агресію, захищаючи свій європейський вибір, свої ідентичність і цінності як частину європейських.

Харківська область стала першим форпостом у повномасштабній війні рф проти нашої держави. Кожного дня регіон потерпає від обстрілів і руйнувань…

Слобожанський контрнаступ, який розпочався 6 вересня 2022 року, став для росіян несподіванкою і показав дезорієнтованість і небоєздатність «другої армії світу»: Збройні сили України почали стрімко відвойовувати тимчасово окуповані території на сході, південному сході та на півночі від Харкова, повертаючи український прапор у міста та селища Харківщини.

Наразі кожен із мешканців Харківщини веде свою особисту битву на цьому фронті - від пересічного громадянина, будинок якого зруйнувала російська ракета, до фермера, який попри небезпеку продовжує збирати урожай на полі. Мирні жителі тимчасово окупованих населених пунктів, волонтери, які ризикують життям для того, щоб інші життя були врятовані, – усіх об’єднує одне – незламність. Адже попри будь-які обставини Харківщина продовжує жити!

Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі!

Переможемо! Слава Україні! Героям слава!

З непохитною вірою у Перемогу – начальник Наталинської СВА Володимир Птишник
 

Фото без опису