У Наталиному у другі роковини повномасштабної війни вшанували пам’ять загиблих Героїв

  • 71

Два роки тому росія розпочала повномасштабну війну проти України.

Вже два роки українці за підтримки усього цивілізованого світу стримують ворога, українські воїни віддають свої життя в ім’я Перемоги, наш народ демонструє свою єдність і міць, а на полі бою у цей час точиться боротьба не лише за виживання України, а й за самобутність української нації як частини європейського суспільства.

Символічно, саме у цей пам’ятний день, аби віддати шану подвигу Героям-Захисникам, нашим землякам, які поклали життя у відсічі російської агресії, на Алеї Слави у Наталиному відбулася церемонія покладання квітів до світлин загиблих Воїнів.

Усі присутні, схиливши голови у хвилині мовчання, вшанували пам’ять Героїв, які віддали своє життя за свободу та незалежність України під час російсько-української війни.

«У скорботі ми схиляємо голови перед пам’яттю захисників, яких було вбито росією у цивілізований час ХХІ століття. Пам’ять про подвиг Героїв, які віддали своє життя за майбутнє нашої країни, назавжди залишаться в наших серцях. Це нагадування про високу ціну нашої свободи і про цінності, за які ми воюємо сьогодні в умовах повномасштабної збройної російської агресії.

Пам’ять про всіх загиблих згуртує нас, живих. Дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної Української держави на власній українській землі!» - начальник Наталинської сільської військової адміністрації Володимир Птишник.

Героям слава! Пам’ятаймо …

Фото без опису