Сім’ям загиблих захисників вручили державні нагороди

  • 75

На жаль, війна триває… Шлях до нашої Перемоги дуже складний: щодня ми платимо надвисоку ціну, втрачаючи найкращих синів та дочок України - Героїв та Героїнь, які стали на захист нашої Батьківщини та до останнього подиху боронили рідну землю від підступного ворога…

Сьогодні начальник Наталинської СВА Володимир Птишник спільно з начальником Красноградського РТЦК та СП полковником Олександром Конєвим вручили високі державні нагороди родинам загиблих Героїв, які за мир та спокій в Україні віддали найдорожче – своє життя.

За особисту мужність, виявлену у захисті Державного суверенітету та територіальної цілісності України, за самовіддане виконання військового обов’язку Орденом за мужність ІІІ ступеня посмертно нагороджено наших земляків – Садрадзе Дмитра Миколайовича та Шепелєва Дмитра Андрійовича.

За виявлені у захисті державних інтересів особисті мужність і відвагу, зміцнення обороноздатності та безпеки України Дмитра Шепелєва також нагороджено Медаллю «Захиснику Вітчизни».

«Жодні слова не замінять батька, чоловіка, сина, брата… Вони - наші Герої, які загинули за незалежну державу. Поки ми будемо пам’ятати наших захисників - вони будуть живі для нас! Низький уклін та безмежна вдячність», - звернувся до родин військових начальник СВА Володимир Птишник.

Вічна і світла пам’ять полеглим Захисникам України.

Герої не вмирають!

Фото без опису