У громаді відбувся випускний вечір

  • 47

Випускний вечір – свято, яке буває лише один раз у житті кожної людини. У ньому зустрічаються світлі надії й біль розлуки, радість зустрічі з майбутнім та сум прощання…

Сьогодні на подвір’ї Наталинського ліцею було людно та гамірно – громада зустрічала випускників 11-х класів закладів загальної середньої освіти.

На початку випускного присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих Захисників України, завдяки подвигу яких можливе проведення таких заходів…

Вже не школярі, а дорослі дівчата і юнаки, готові до сміливого кроку у своє майбутнє, чекали на документ, до отримання якого вони йшли довгих 11 років, - свідоцтво про повну загальну середню освіту.

До теплих привітань випускників долучилися начальник Наталинської СВА Володимир Птишник, заступник начальника Оксана Василенко та начальник відділу освіти сільської ради Оксана Руденко.

«Шановні випускники! Я дуже хочу, щоб ви були щасливими, аби збулися усі ваші заповітні мрії і бажання! Щоб ви жили у мирній незалежній Україні! І знайте, де б ви не були, завжди пам'ятайте своє рідне село, в якому народились і виросли, здобули освіту, пам'ятайте школу і те, чому вас навчали вчителі. Любіть Україну, поважайте старших і не забувайте дякувати Захисникам, які сьогодні завзято боронять наше майбутнє!» - Володимир Птишник.

Володимир Олександрович принагідно подякував вчителям громади, адже саме їхня невтомна праця заклала той багаж знань, який випускники пронесуть крізь життя.

Далі були теплі зворушливі слова від вчителів та батьків, а потім – танці від учнів Добренського та Наталинського ліцеїв, пісенний подарунок у виконанні Тетяни Безрідної.

Бажаємо нашим випускникам бути такими ж щирими і добрими, творчими, талановитими і успішними, цілеспрямованими і щасливими під мирним небом України-Неньки!

Вдячні до неба нашим хоробрим Героям-Захисникам за можливість жити, навчатись і творити!

Віримо в Перемогу! Наближаємо Перемогу! Слава Україні!

Фото без опису