Робочий візит у громаду заступниці Міністра освіти і науки України Євгенії Смірнової

  • 155

18 червня 2024 року до Наталинської громади з робочим візитом завітала заступниця Міністра освіти і науки України Євгенія Смірнова.

Пані Євгенія відвідала КЗ «Наталинський ліцей Наталинської сільської ради Красноградського району Харківської області» з метою ознайомлення з ходом проведення корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами, які відбуваються в рамках проєкту «Strengthen inclusive education for children with disabilities in Kharkivska oblast» (спільний проєкт ЮНІСЕФ та Харківського національного педагогічного університету імені Г.С.Сковороди), та спілкування з фахівцями від ЮНІСЕФ.

До заходу долучилися заступниця начальника Харківської ОВА Віта Ковальська, директор Департаменту науки і освіти Харківської ОВА Ольга Безпалова, начальник Красноградської РВА Віктор Войтенко, заступниця начальника Наталія Осадча, начальник відділу освіти Наталинської сільської ради Оксана Руденко.

Робоча зустріч відбулася у формі невимушеного конструктивного діалогу. Адже такі, саме партнерські, зустрічі є важливою та невід’ємною частиною сталого розвитку нашої громади, а відкритий діалог - запорука надійної та стабільної співпраці у майбутньому.

Працюємо далі!

Фото без опису