Представники Наталинської громади відвідали LVIV URBAN FORUM 2024: TALKING RESPONSIBILITY

  • 26

27-29 червня 2024 року у Львові відбувся LVIV URBAN FORUM 2024: TALKING RESPONSIBILITY, присвячений темі відповідальності за розвиток і відновлення українських міст.

Організатори події – департамент архітектури та просторового розвитку Львівської міської ради та ініціатива Cities4Cities | United4Ukraine.

Серед учасників Форуму - представники понад 100 громад із усієї України - мери, головні архітектори, керівники профільних департаментів та усі, хто дотичний до творення та розвитку міст і громад. Загальна кількість учасників сягнула більш ніж 1300 осіб.

Наталинську сільську територіальну громаду на Форумі представляли начальник відділу капітального будівництва, житлово-комунального господарства, комунального майна та соціально-економічного розвитку Олена Фіц і начальник відділу містобудування та архітектури, головний архітектор Наталинської сільської ради Інна Безродна.

У програмі триденного заходу – надихаючі лекції, воркшопи для професійної спільноти та фахівців з органів місцевого самоврядування, тематичні піші та велоекскурсії, програма для дітей, мережування.

Крім того, серед учасників були і спікери міжнародного рівня із Німеччини, Чилі, Скандинавії, Нідерландів, Австрії, Швейцарії, Франції, Литви, Польщі, а також на онлайн зв’язку були Японія і Велика Британія. Українські й світові архітектори та міські планувальники під час панельних дискусій обговорили, як створювати відповідальну архітектуру, впроваджувати нову житлову та містобудівну політику, і як в умовах військової агресії та обмежених бюджетів робити у містах безпечні, екологічні та гідні простори для життя.

Дякуємо організаторам Форуму та нашим партнерам за можливість стати частиною такого масштабного заходу, а також – за безліч корисних та надихаючих ідей до реалізації у майбутньому!

Додатково. Генеральним партнером Lviv Urban Forum 2024 став Уряд Німеччини, зокрема Федеральне міністерство житлового господарства, міського розвитку та будівництва, а також Федеральне міністерство економічного співробітництва та розвитку разом з Deutsche Gesellschaft für International Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Інституційний партнер Lviv Urban Forum - Фундація ЗМІН. Форум підтримали Європейський Союз та Програма розвитку ООН (UNDP) в межах ініціативи «Мери за економічне зростання», Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ), проєкт фонду Ukraine-Moldova American Enterprise Fund Урбан Рух «У міста є Я», Програма USAID DOBRE, Algorytm NGO, Prosperity UA, Avalon, Галсад.

Фото без опису