Вітання з нагоди свята - Дня медичного працівника!

  • 515

 

Шановні медичні працівники
Наталинської об’єднаної територіальної громади!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника! Ви гідно виконуєте свій професійний обов’язок, щоденно засвідчуючи, що у всіх куточках нашої громади здоров’я її мешканців у надійних руках. Ви щоденною працею дбаєте про головну умову розвитку країни – життя та здоров’я її громадян.

Медичні працівники у щоденному служінні часто не мають права на спокій, відпочинок, власні емоції чи навіть страх, що зараз, в умовах пандемії коронавірусної інфекції, стає особливо актуальним - вдень і вночі Ви стоїте на передовій захисту здоров’я людей, ризикуючи власним.

В першу чергу хочеться побажати Вам вдячних і щасливих пацієнтів, легкої і світлої життєвої дороги, міцного імунітету від усіх негараздів, загартованої сили духу, нових вражень та перемог на професійному шляху.

Прийміть побажання міцного здоров`я і благополуччя Вам, Вашим рідним і близьким. Нехай збудуться всі Ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з Вами!

Традиційно у третю неділю червня своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе таку потрібну, шановану і відповідальну професію медичного працівника.
З цієї нагоди 19 червня 2020 року Наталинський сільський голова Віолета Боровська відвідала амбулаторії загальної практики сімейної медицини та фельдшерські пункти Наталинської об’єднаної територіальної громади.
Подякувала працівникам галузі охорони здоров’я за самовіддану працю та побажала їм міцного здоров’я, родинного затишку, людської поваги і професійних успіхів.
На честь святкування Дня медичного працівника отримали пам’ятні подарунки, квіти та листівки.

Фото без опису