Особистий прийом громадян Народний депутат Верховної Ради України Юлія СВІТЛИЧНА

  • 506

04 серпня 2020 року в приміщенні Нататалинської сільської ради проводила особистий прийом громадян Народний депутат Верховної Ради України Юлія СВІТЛИЧНА, за участі Наталинського сільського голови Віолети БОРОВСЬКОЇ та почесного Президента благодійного фонду ім. Героя України Гулого І.М. Євгена ТРЕТЯКОВА.
Мешканці Наталинської об’єднаної територіальної громади мали змогу проконсультуватися та звернутися до народного депутата зі своїми важливими особистими проблемами та питаннями.
Питання порушувалися різні – від допомоги на лікування до проблем з дорогами та встановлення лічильників. Деякі з них потребували детального вивчення, тож народний депутат доручила своїм помічникам невідкладно їх розглянути.
Після особистого прийому Юлія СВІТЛИЧНА відвідала Наталинський НВК. Тут наразі тривають роботи з реконструкції існуючої будівлі з прибудовою, які були розпочаті за підтримки народної обраниці.
На шкільному подвір’ї Народний депутат Юлія СВІТЛИЧНА провела зустріч з мешканцями села Наталине. В ході спілкування були обговорені питання щодо покращення життя українців, розвитку населених пунктів Красноградщини, питання добробуту та достатку кожної родини. Зустріч проходила у теплій, дружній атмосфері та виявилася надзвичайно конструктивною.

Фото без опису