НАТАЛИНСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ — ТРИ РОКИ!

  • 493

НАТАЛИНСЬКІЙ ОБ’ЄДНАНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ — ТРИ РОКИ!

Здається, зовсім недавно депутати Наталинської, Попівської та Кобзівської сільськи рад відповідно до плану формування територій громад Харківської області ухвалили рішення про об’єднання. А вже минуло з тих пір три роки. Вони були непростими, але досить результативними для нашої ОТГ.
Зміни, що відбулися за цей час, стосувалися всіх населених пунктів. Було полагоджено кілометри доріг комунальної власності, частину з них — відремонтовано капітально. Оновлення стосувалися усіх закладів освіти. Зроблено все, аби умови для навчання і відпочинку дітей, рівень матеріально-технічного забезпечення та комфорту в школах і дитсадках і маленького села, і центру ОТГ не відрізнялися. Тепер наші заклади освіти можуть успішно конкурувати і з міськими. Однаковою мірою це стосується і медичних закладів, клубів і Будинків культури, бібліотек. Там вирішуються питання ремонтів приміщень і системи опалення, покращання матеріальної бази і доступу до сучасних комунікацій, багато інших, важливих для людей проблем.
Щороку ми переглядаємо програму соціального захисту населення, прагнемо допомогти усім вразливим категоріям наших земляків. Ми — одна велика родина Наталинської об’єднаної територіальної громади, тож маємо допомагати одне одному і триматися разом.
Звичайно, хотілося б зробити більше. Чимало питань, які люди порушували при особистих зустрічах і в соціальних мережах, вже у наших завтрашніх планах. Поступово, але наполегливо, йтимемо вперед, поліпшуючи інфраструктуру сіл і життя людей, оправдовуючи надії земляків на позитивні зміни. Переконана, цих змін дедалі буде більше.
Вітаю всіх із днем народження Наталинської об’єднаної територіальної громади.
Бажаю всім здоров’я, щастя, миру та успіхів. Із успішної родини починається успішна громада, із успішної громади — сильна країна, в якій кожна людина буде вільною, заможною і щасливою. Тож ми на вірному шляху.
Хай любов до своєї малої батьківщини допомагає нам долати нові вершини і впевнено йти вперед.
Віолета БОРОВСЬКА, Наталинський сільський голова

Фото без опису