Проведення щорічного Кубку Наталинської сільської ради з пляжного волейболу

  • 484

08 серпня 2020 року на зоні відпочинку ставка села Кобзівка відбувся розіграш ІІІ щорічного Кубку Наталинської сільської ради з пляжного волейболу.
Цьогоріч дата проведення змагань співпала з річницею утворення Наталинської об'єднаної територіальної громади.
Вітали команд-учасниць Наталинський сільський голова Віолета БОРОВСЬКА, в.о. старости Кобзівського старостинського округу Людмила ЛУГОВА та почесний Президент благодійного фонду ім. Героя України Гулого І.М. Євген ТРЕТЯКОВ. Вони побажали учасникам волі до перемоги та хорошої і результативної гри.
Потім розпочалися справжні волейбольні баталії, а сонячна погода тільки сприяла гарній атмосфері. М’яч підігрував то одним, то іншим волейболістам.
У змаганнях взяло участь 12 команд. Позмагатися за перемогу зібралися не тільки місцеві команди, а й учасники з інших районів.
В підсумку гри маємо такі результати:
- І місце посіла команда «Промінь» с. Кобзівка.
- ІІ місце здобула команда «Нон-стоп» м. Красноград.
- ІІІ місце виборола команда «Автомобіліст» с. Наталине.
Призери та переможці отримали кубки, медалі, дипломи та грошову винагороду від благодійного фонду ім. Героя України Гулого І.М.
Кращим гравцем став Костяний Олег, гравець команди «Нон-стоп» м. Красноград.
Неймовірні емоції і багато задоволення отримали гравці та вболівальники, які прийшли підтримати команди. По завершенню гри учасників команд та гостей пригощали смачною ухою та польовою кашею.

Фото без опису