Проведення серпневої педагогічної конференції

  • 690

Традиційно склалося, що напередодні нового навчального року проводяться серпневі педагогічні конференції.
27 серпня 2020 року в приміщенні Наталинського ліцею відбулася серпнева педагогічна конференція працівників закладів освіти Наталинської сільської ради за темою «Освіта в умовах пандемії. Організація освітнього процесу в закладах освіти Наталинської сільської ради у 2020/2021 навчальному році».
В конференції взяли участь Наталинський сільський голова Віолета БОРОВСЬКА, представник відділу освіти Наталинської сільської ради, директори закладів освіти та їх заступники.
На цьогорічній серпневій конференції педагогічних працівників підвели підсумки навчального року в умовах карантину, окреслили досягнення та проблеми, що турбують педагогічних працівників та керівників закладів освіти, визначили стан та перспективи розвитку освіти в Наталинській сільській раді.
Підбили підсумки підготовки закладів освіти до нового навчального року та нагородили грамотами та цінними подарунками трудові колективи Роздольської гімназії Наталинської сільської ради та дошкільного підрозділу комунального закладу «Наталинський ліцей Наталинської сільської ради».
Щиро вітаємо всіх педагогічних працівників Наталинської громади з початком нового навчального року. Зичимо всім мудрості, миру і злагоди у житті та родинного затишку!

Фото без опису