Огляд готовності закладів освіти Наталинської сільської ради до 2020/2021 навчального року

  • 743

 

05.08.2020 року проведено огляд готовності закладів освіти Наталинської сільської ради до роботи в 2020-2021 навчальному році.
Комісією, в складі працівників Наталинської сільської ради, Держпродспоживслужби та ДСНС, було обстежено приміщення закладів освіти, пришкільних територій, перевірено підготовку шкільних котелень, організацію роботи з охорони праці, медичного обслуговування дітей та працівників, санітарний стан харчоблоків та забезпечення матеріально-технічної бази.
З метою підготовки до нового навчального року в кожному закладі освіти проведені капітальні ремонти приміщень.
Так, в Роздольському ЗЗСО І-ІІ ступенів капітально відремонтована покрівля, утеплено дах та виконано ремонт приміщень лівого крила будівлі.
В Кобзівському НВК І-ІІ ступенів створена сучасна медіатека, відремонтований музей, завершені роботи з капітального ремонту вхідних груп, роздягальні, ігрової кімнати та харчоблоку дошкільного підрозділу в с.Кобзівка та продовжуються роботи з капітального ремонту спальної кімнати, харчоблоку та тротуарної доріжки в дошкільному підрозділі селища Дружба.
         У Наталинському НВК виконаний великий обсяг робіт з реконструкції існуючої будівлі школи. На завершальному етапі роботи з реконструкції чотирьох класних кімнат, коридору, фойє, харчоблоку, обідньої зали першого поверху та благоустрою території.
        Виконуються роботи з капітального ремонту внутрішніх приміщень головного корпусу Попівського закладу освіти, в якому будуть облаштовані внутрішні санвузли.
       Заклади освіти Наталинської об’єднаної територіальної громади забезпечені комп’ютерним та мультимедійним обладнанням, новими меблями, демонстраційними та наочними посібниками.
       Їдальні закладів освіти відповідають вимогам системи управління безпечністю харчових продуктів (ХАСП).
       Підготовлені до опалювального періоду і котельні навчальних закладів.
       Комісія відмічає високий рівень підготовки закладів освіти до роботи в новому навчальному 2020-2021 році.

Фото без опису