«Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За вас правда, за вас сила і воля святая!»

  • 565

У кожного народу є талановиті митці, поети, письменники. Саме вони прославляють свою країну, звеличують її серед інших націй світу. Тарас Григорович Шевченко - великий поет, геній українського народу. Він зробив неоціненний вклад у духовну скарбницю людства. Без його імені неможливо уявити нашої літератури, культури, країни.
Дев’ятого березня українці відзначають 207-му річницю від дня народження Тараса Шевченка. З цієї нагоди, вже традиційно, біля погруддя Т.Г. Шевченка в м. Краснограді відбулася церемонія покладання квітів.
У заході, присвяченому вшануванню пам’яті українського Кобзаря, взяла участь очільниця Наталинської територіальної громади Олена ТРЕТЯК. Церемонія зібрала мешканців Красноградщини, керівництво району та міста, представників підприємств, установ, громадських організацій і студентської молоді району.
Тарас Шевченко - це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях народу. Творчість Шевченка - це святиня, якою дорожить і пишається український народ. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Батьківщини, який запалив поет своїми безсмертними творами.

Фото без описуФото без описуФото без опису