У дошкільних підрозділах закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради відбулися випускні бали

  • 438

28 травня у дошкільних підрозділах закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради відбулися випускні бали. Але цьогоріч, на жаль, у зв’язку з карантинними обмеженнями, викликаними пандемією COVID-19, випускні у садочках відбулися без батьків дітей.
На святкові заходи до вихованців дошкільних підрозділів Наталинського та Петрівського ліцеїв завітала очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка побажала малечі щасливої дороги у доросле життя та багато нових відкриттів на незвіданих шляхах.
«Швидко й непомітно минають свята, а попереду у вас, шановні випускники, та у ваших батьків відповідальний період - ретельна підготовка до школи. Тож успіхів вам на новому етапі життя, любі наші діточки!» - побажала Олена Василівна присутнім на святі.
Під час балу маленькі випускники демонстрували присутнім віртуозне виконання пісень, віршів і танців. Багато теплих слів було сказано в цей день на адресу випускників та їхніх батьків, адміністрації закладів, вихователів, бо саме завдяки спільним зусиллям ми маємо щирих, розумних, а найголовніше - здорових дітей, у яких є свої мрії та уподобання.
Тож у вирій дорослого життя вже скоро полетять маленькі пташенята…

Фото без опису