Відбулася нарада щодо реорганізації структурних підрозділів комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району»

  • 619

28 травня під керівництвом очільниці Наталинської територіальної громади, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК відбулася нарада щодо реорганізації структурних підрозділів комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Красноградського району». Серед запрошених були старости, сімейні лікарі, медичні працівники амбулаторій та фельдшерських пунктів громади.
Головною темою обговорення стала необхідність перейменування фельдшерських пунктів у пункти здоров’я для приведення у відповідність до законодавства. Т.в.о. директора КНП «ЦПМСД» Руслана РАВЛЮК запевнила присутніх, що такі зміни не передбачають скорочення медичного персоналу у сільській місцевості. Окрім цього, сімейні лікарі забезпечені автотранспортом та необхідним обладнанням для проведення обслуговування пацієнтів на дому.
Також на нараді розглянули шляхи вирішення проблем з організацією роботи у селах. За результатами наради було вирішено об’єднати спільні зусилля задля надання якісних медичних послуг населенню громади.
Крім того, з 1 липня Національна служба охорони здоров’я розпочне перевірку приміщень амбулаторій та фельдшерських пунктів на відповідність нормам, зокрема доступність для маломобільних пацієнтів. Наразі у закладах охорони здоров’я громади проводяться роботи зі встановлення пандусів, табличок зі шрифтом Брайля та тактильних смуг.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису