Наталинська громада гучно відсвяткувала Міжнародний день захисту дітей

  • 445

Вже традиційно прихід літа асоціюється з дитячим днем. Це не просто веселе свято для малечі, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини, щоб діти росли здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.
29 травня у парковій зоні с. Наталине відбулося сімейно-дитяче свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. У програмі було представлено безліч дитячих цікавинок: батути, аніматори, дитячі творчі колективи, різноманітні майстер-класи, настільні ігри, караоке, безкоштовні атракціони, аквагрим, плетіння косичок, конкурс малюнків на асфальті, тематичні фото-зони, свято морозива та багато іншого. Малеча брала участь у різноманітних конкурсах та іграх, одержувала призи.
З вітальним словом до присутніх звернулася очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка привітала усіх зі святом і побажала дітлахам за період літніх канікул увібрати всю наснагу від теплого сонечка, знайти нових друзів та добре відпочити.
А далі присутніх розважали танцювальні колективи «IntoНація» (керівник Оксана Стадник) та «Тандем» Наталинського ліцею (керівник Юлія Гупало), вокалісти Тетяна Безродна (Наталинський будинок культури) та Юлія Сітяєва (Кобзівський будинок культури), дует - сестри Аліса і Анастасія Герасименко, Марина Ляпота - учениця Красноградської школи мистецтв (керівник Світлана Шарова), Єлізавета Зеленчук і Тетяна Кавецька - вихованки Красноградського РЦДЮТ (керівник Світлана Шарова).
Створити дітям святковий настрій допомогли Красноградський молодіжний центр, Красноградська районна бібліотека і молодіжний хаб «Redhub», ГО «Волонтерська Ліга», Центр денного перебування «Компас» Благодійного фонду «Благо» (м. Харків), Харківський обласний молодіжний центр.
Батьки і вчителі щиро раділи посмішкам на дитячих вустах, а маленькі хлопчики та дівчатка отримали гарний настрій і багато усмішок!
Наталинська сільська рада щиро дякує усім причетним та колективам і артистам, які долучилися до організації та участі у святковій програмі!
Дякуємо директору ТОВ «Аграрник» Віктору Біляку за  морозиво для усіх присутніх дітей, Сергію Пічку - за надану допомогу у роботі батутів, Юлії Мусатовій - за сприяння у частині організації дитячого свята, ТОВ «Фенікс» - за  підвезення артистів та учасників заходу!
Отже, цьогоріч день дитинства у Наталинській громаді видався напрочуд гучним, веселим та солодким! Тож свято вкотре видалося на славу, адже святкувати ми вміємо!

Фото без опису