Очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК привітала випускників комунального закладу «Красноградська школа мистецтв» Красноградської міської ради

  • 380

30 травня очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК завітала до Красноградського районного будинку культури, де відбувся звітний концерт вихованців комунального закладу «Красноградська школа мистецтв» Красноградської міської ради та вручення його випускникам свідоцтв про закінчення цього закладу, після чого долучилася до організованого школою мистецтв музичного флешмобу просто неба.
До речі, майже 50 % випускників закладу – це мешканці Наталинської громади.
В урочисто прикрашеній залі Будинку культури зібралися вихованці школи, їхні батьки та викладачі. Олена Василівна від територіальної громади подякувала викладачам та привітала випускників із закінченням закладу, побажавши їм подальших творчих успіхів і здійснення найзаповітніших мрій.
А далі лунали слова подяки викладачам школи мистецтв від випускників та батьків. Викладачам, які навчили розуміти і цінувати істинне мистецтво, - особлива шана, адже за успіхами дітей завжди стоїть їхня щоденна натхненна праця.
На завершення випускники школи мистецтв подарували гостям чудовий концерт, який занурив глядачів у море позитивних емоцій.
Але на цьому свято не скінчилося: Красноградська школа мистецтв влаштувала виставку картин та музичний флешмоб просто неба! Відразу на двох локаціях, біля Будинку техніки та біля дерева закоханих, можна було поринути у світ живої музики у виконанні викладачів та вихованців закладу.
Тож у добру путь, шановні випускники!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису