День народження святкує Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК

  • 486

Шановна Олено Василівно!
Прийміть найщиріші вітання з Днем народження!
Бути справжнім професіоналом своєї справи, надихати своїм прикладом інших - це справжній талант! Бажаємо Вам завжди залишатися цілеспрямованим, життєрадісним, креативним, мудрим і справедливим керівником – таким, яким оточуючі бачать вас кожен день! Ваша повна відданість справі забезпечує успішну реалізацію всіх планів, а повага до людей, рішучість, оптимізм і відкритість викликають захоплення та знаходять відклик у серцях.
Сердечно бажаємо Вам нових успіхів у всіх сферах Вашого життя! Нехай міцне здоров’я буде запорукою невичерпної енергії, а доля береже від негараздів! Зичимо, щоб і надалі Ваша наполеглива праця була плідною та змістовною, розпочаті справи принесли вагомі внески у розвиток Наталинської громади, а успіхи йшли поряд з особистим щастям!
І нехай всі щирі побажання у цей день подарують Вам наснагу на нові досягнення! Божого благословення Вам на добрі задуми і звершення!
З повагою та найкращими побажаннями - колектив, виконавчий комітет та депутатський корпус Наталинської сільської ради