Петрівчани відсвяткували День села

  • 617

11 вересня у петрівчан було весело й гамірно - відбулися гучні народні гуляння з нагоди святкували Дня села Петрівка. Цей чудовий сонячний день об’єднав людей різного віку – від малого до великого, аби не лише взяти участь у конкурсах, переглянути концертну програму, відпочити, але й поспілкуватися один з одним та просто весело й цікаво провести час. Вкотре підтвердилася істина, що кожна людина – це не відірваний від дерева листок, а продовження певного роду, дитя краю, що має свою культуру та історію.
До урочистого заходу долучилася Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, яка щиро привітала присутніх зі святом та побажала усім щастя, здоров’я, тепла і достатку в кожній родині та мирного неба над головою.
Олена Василівна нагородила грамотами Наталинської сільської ради представників різних сфер діяльності за вагомий особистий внесок у соціально-економічний і культурний розвиток населених пунктів громади та з нагоди святкування Дня села.
Далі розпочався святковий концерт: глядачів розважали народний аматорський чоловічий гурт «Явір», вокальний ансамбль «Червона калина», вокальне тріо «Настрій». Місцева малеча також не нудьгувала – великі барвисті батути не спорожніли ані на хвилину, бо дітлахи просто шаленіли від радості, стрибаючи з одного батута на інший. А якою смачною кашею тут пригощали!
Хоча урочиста частина свята й закінчилась, проте музика і пісні ще довго лунали на все село... Свято вдалося на славу й запам'яталося яскравістю барв та душевним теплом, завдяки чому всі ще раз переконалися в тому, що мешканці Наталинської громади вміють не тільки плідно працювати, але й весело розважатися. Це стало ще одним імпульсом для подальшої натхненної та плідної роботи на благо рідної громади.
Тож нехай і надалі процвітають села нашої громади! Народжуються і підростають діти, спокійно і захищено почуваються люди похилого віку! А ми у свою чергу будемо робити все від нас залежне, аби Наталинська територіальна громада розвивалася і процвітала!

Фото без опису