Відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради

  • 1000

Наталинська сільська рада приділяє чиненайбільшу увагу розвитку освітньої галузі у всій багатогранності питань, що є її складовими, адже саме освіта є надважливим аспектом, який відіграє грандіозну роль у сучасному індустріальному світі.
9 вересня у залі засідань Наталинської сільської ради під головуванням Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК відбулася нарада керівників закладів загальної середньої освіти, на якій було заслухано ряд нагальних питань. Зокрема мова йшла про організований початок 2021-2022 навчального року, безпеку в закладах освіти, використання підручників та навчальної літератури у школах, організацію освітнього процесу, викладання навчальних предметів із використанням сучасних інформаційно-технічних засобів та технологій навчання, замовлення документів про освіту, атестацію педагогічних працівників, організацію та проведення ЗНО – 2022, підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, організацію харчування в закладах освіти Наталинської територіальної громади.
За результатами наради увагу освітян було зосереджено на низці конкретних заходів щодо створення необхідних умов для забезпечення надання доступних та якісних освітніх послуг кожній дитині громади, подальшому розвитку навчальних закладів та в цілому освітньої системи Наталинської громади.
Тож продовжуємо й надалі створювати належні умови для перебування наших дітей у навчальних закладах, адже тим самим ми формуємо досконалу модель надання школярам нашої громади якісної освіти!

Фото без опису