Працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості привітали з професійним святом

  • 418

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості в Україні відзначають у другу неділю вересня. Тож напередодні свята традиційні урочистості, присвячені цьому дню, зібрали повний зал глядачів у Будинку техніки м. Краснограда.
До привітань з професійним святом працівників філії Бурове управління «Укрбургаз» долучилася очільниця Наталинської територіальної громади, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК: «Шановні працівники та ветерани нафтогазової промисловості Красноградщини! Прийміть найщиріші вітання від Наталинської територіальної громади з нагоди професійного свята – дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України! Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету Наталинської сільської ради, від себе особисто висловлюю щиру подяку всім працівникам галузі!
На території Красноградщини й, насамперед Наталинської громади, підприємства нафтогазової промисловості посідають найважливіше місце. Це наша стабільність, наша допомога, наш бюджет, наш розвиток. Дозвольте висловити слова вдячності за допомогу, яку Ви надаєте громадам, за надійне партнерство з метою створення комфортних умов проживання мешканців територіальної громади.
Щира подяка керівникам, працівникам галузі, які розбудовували Красноградщину, які дбали про розвиток соціальної інфраструктури міста й сіл! Сподіваємось, що провідна й стратегічна галузь розквітне на Красноградщині, набере потужності та нових обертів. Бажаю вам успіхів, нових здобутків та творчого натхнення. Здоров’я, процвітання та благополуччя вам і вашим родинам!»
Після теплих слів привітань, що пролунали на адресу винуватців свята, Олена Василівна вручила грамоти Наталинської сільської ради працівникам нафтогазової промисловості Красноградщини за значий особистий внесок у розвиток нафтогазової галузі України, вагомі трудові здобутки та високу професійну майстерність.
По завершенню урочистостей глядачі мали змогу поринути у чарівний світ музики і танців – відбувся святковий концерт за участю зразкового театру естради «Вернісаж», дитячого танцювального колективу «ІнтоНація» та ансамблю української пісні «Гуляй душа».
Зі святом тебе, велика, славна трудова родино Бурового управління «Укрбургаз»!