З професійним святом привітали працівників Філії Управління будівельно-монтажних робіт «Укргазспецбудмонтаж» Акціонерного товариства «Укргазвидобування»

  • 430

Нафтогазова галузь - одна із базових в економіці держави. Результати діяльності галузі значною мірою визначають стан та рівень розвитку всієї промисловості, впливають на загальну соціально-економічну ситуацію в країні. Саме працівникам підприємств нафтової, газової та нафтопереробної промисловості ми завдячуємо теплом у наших оселях, від них залежить стабільна робота всієї вітчизняної промисловості та енергетична безпека країни.
Напередодні Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК привітала з професійним святом працівників Філії Управління будівельно-монтажних робіт «Укргазспецбудмонтаж» Акціонерного товариства «Укргазвидобування». Олена Василівна зазначила, що це свято - чудова нагода висловити вдячність усім, хто пов’язав свою трудову діяльність з нелегкою працею, та побажала присутнім міцного здоров’я, впевнених досягнень на професійній ниві, великого щастя та невгамовної енергії.
Очільниця територіальної громади вручила грамоти Наталинської сільської ради працівникам підприємства за сумлінну і звитяжну працю в галузі, досягнення високих показників на професійній ниві, зростання ефективності виробництва та з нагоди професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.
Далі святковий настрій винуватцям свята та присутнім колоритним виконанням улюблених народних пісень створив вокальний ансамбль «Червона калина» Петрівського сільського будинку культури.

Фото без опису