Відбулася Спартакіада серед закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту

  • 535

Сприяння розвитку фізичної культури і спорту, створення надсучасних умов для фізичного розвитку дітей та молоді, а також пропаганда здорового способу життя – один з найбільш пріоритетних напрямків діяльності Наталинської територіальної громади, адже розвиток спорту на територіях населених пунктів - турбота про здоров’я мешканців громади. Залучення дітей і молоді до занять фізкультурою і спортом, змістовного дозвілля є надзвичайно корисною і потрібною справою, бо спорт - це здоров’я нації, а значить - її майбутнє.
Тож сьогодні, 10 вересня, саме напередодні Дня фізичної культури і спорту, у Добренському ліцеї панувала напрочуд весела, дружня та гамірна атмосфера - відбулася Спартакіада серед закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради. Захід мав на меті активізацію спортивно-масової роботи та популяризації здорового способу життя у громаді.
На спортивне дійство візитували Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК, перший заступник Салех НАГІЄВ, заступники з питань діяльності виконавчих органів Сергій ДОРОШЕНКО та Михайло ЗІНЧЕНКО.
Перед стартом змагань до учасників звернулася очільниця Наталинської теоиторіальної громади Олена ТРЕТЯК, яка привітала присутніх з прийдешнім святом – Днем фізичної культури і спорту, побажала усім вдалої гри та перемоги.
Змагання відбувалися у чотирьох видах спорту: футбол, настільний теніс, шашки, естафети. У спартакіаді взяли участь учні 5-9 класів закладів загальної середньої освіти Наталинської сільської ради.
У результаті запеклої командної боротьби визначилися переможці:
Футбол:
- І місце – Наталинський ліцей;
- ІІ – Петрівський ліцей;
- ІІІ місце –Роздольська гімназія.
Настільний теніс:
- І місце - Володимирівська гімназія;
- ІІ – Петрівський ліцей;
- ІІІ – Добренський ліцей.
Шашки:
- І місце – Володимирівська гімназія;
- ІІ – Роздольська гімназія;
- ІІІ – Добренський ліцей.
Естафети:
- І місце – Добренський ліцей;
- ІІ – Роздольська гімназія;
- ІІІ – Березівська гімназія.
У змаганнях «Веселі старти» І місце посіла команда Добренського ліцею, ІІ – Роздольської гімназії, ІІІ – Березівської гімназії.
Переможцям, призерам, учасникам спартакіади, а також усім вчителям фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади вручили грамоти Наталинської сільської ради. А по завершенню спортивного заходу учасників та гостей пригощали смачною кашею.
Тож свято спорту вдалося, дійсно згуртувавши дружну родину Наталинської громади та усіх, кого зігріває спортивний азарт!

Фото без опису