Відбулося урочисте відкриття нового тенісного майданчика та Кубок Наталинської сільської ради з настільного тенісу з нагоди Дня фізичної культури і спорту

  • 508

У травні 2021 року Наталинська територіальна громада  увійшла до числа 50 переможців з 11 областей України і здобула перемогу у конкурсі грантів для територіальних громад «Енергія розвитку» від Групи Нафтогаз, який передбачав реалізацію проєкту «Спортивне дозвілля для мешканців села Наталине», а саме встановлення антивандальних тенісних столів.
Тож сьогодні, 10 вересня, саме в переддень Дня фізичної культури і спорту, на вул. Промисловій у Наталиному відбулося урочисте відкриття нового тенісного майданчика та Кубок Наталинської сільської ради з настільного тенісу.
На початку змагань Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК привітала учасників гри та присутніх з прийдешнім спортивним святом та урочисто відкрила тенісний майданчик, зауваживши, що активне, змістовне та здорове дозвілля мешканців громади – один з основних векторів роботи місцевої влади.
До речі, настільний теніс вважається одним із найпопулярніших видів спорту у світі, а людина, яка ним займається, не лише підтримує свою фізичну форму, а й розвивається інтелектуально, адже під час гри потрібно постійно аналізувати ситуацію, миттєво обирати тактику та ефективно застосовувати різні технічні прийоми.
У турнірі мали змогу взяти участь усі бажаючі – а таких виявилося чимало. І почалася захоплива та запекла гра! Учасники показали доволі високий рівень підготовки, сплановану стратегію гри, уміння відстежувати м’ячі й прораховувати удари.
За результатами гри визначилися переможці:
- І місце - Владислав Вільховецький, с. Кобзівка;
- ІІ місце - Віталій Назарук, с. Наталине;
- ІІІ місце - Віталій Сітяєв, с. Кобзівка.
Призери були нагороджені медалями і дипломами, а переможець -Кубком, медаллю та дипломом. Усі учасники змагань отримали дипломи за участь у грі.
Дякуємо учасникам за чудову гру, а вболівальникам - за яскраві емоції! Так тримати, громадо!

Фото без опису