Привітання Наталинського сільського голови, віце-президента Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олени ТРЕТЯК з Днем юриста України

  • 614

Шановні юристи!
Вітаю Вас із професійним святом – Днем юриста!
   У наш час юридичний фундамент необхідний у будь-якій сфері життя. Саме від вас, шановні правники, залежить чітке і бездоганне виконання законів, захист інтересів держави, бізнесу, прав і свобод людини, підвищення правової культури громадян, закріплення в суспільній свідомості почуття поваги до закону.

Забезпечення правових гарантій в дійсності вимагає чимало зусиль і ерудиції, гарної професійної кваліфікації та досвіду юридичної практики, а робота з людьми - розуміння, толерантності і водночас принциповості та неупередженості.
Бажаю вам професійних успіхів та нових досягнень, зважених рішень і витримки у складних ситуаціях. Нехай ваші професійні зусилля завжди винагороджуються повагою і довірою людей. Благополуччя вам, щастя, міцного здоров’я і родинного добробуту на довгі роки!
З повагою - Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена ТРЕТЯК

Фото без опису