У Березівській гімназії урочисто відкрито спільний проєкт Наталинської територіальної громади та Групи Нафтогаз «Інтерактивне навчання - крок у майбутнє»

  • 520

Проєкт «Інтерактивне навчання - крок у майбутнє» для Березівської гімназії Наталинської сільської ради є результатом плідної співпраці Наталинської громади та Групи Нафтогаз. Наталинська громада отримала 100% фінансування на даний проєкт на суму 349800,00 грн.

У рамках реалізації проєкту було модернізовано комп’ютерний клас гімназії, який раніше не відповідав сучасним інформаційно-технічним та телекомунікаційним вимогам: закуплено сучасну комп’ютерну техніку, мультимедійну дошку, проєктор, ліцензійний програмний продукт та багатофункціональний пристрій. Це обладнання підвищить творчий потенціал учнів і їхню соціалізацію в умовах інформаційного суспільства, надавши можливість повною мірою реалізувати навчальну програму з інформатики та інноваційні методи навчання, проводити факультативні заняття, організовувати підготовку та забезпечувати участь школярів в інтернет-олімпіадах та конкурсах, а також на базі класу - участь педагогів у вебінарах та онлайн-конференціях.

Зі свого боку Наталинською сільською радою за кошти місцевого бюджету виконано капітальний ремонт комп’ютерного класу гімназії та встановлено нові двері, аби школярі мали змогу здобувати знання у IT-сфері у більш зручних умовах.

У результаті реалізації проєкту створено максимально комфортні умови для розвитку творчого та інтелектуального потенціалу учнів шляхом застосування інноваційних технологій, оптимізовано педагогічну майстерність у використанні ІТ-технологій для ефективної організації освітнього процесу, підвищено мотивацію школярів до навчання, використовуючи в освітньому процесі сучасні електронні навчальні матеріали та програми.

Тож маємо щирі сподівання, що наразі школярі ще з більшим бажанням відвідуватимуть заняття, адже навчальний матеріал буде інтерактивним та більш цікавим!

Щиро дякуємо надпотужному партнеру нашої громади - Групі Нафтогаз - за плідну співпрацю та спільний рух у напрямку сталого розвитку Наталинської громади!

Фото без опису