Вихованців дошкільного підрозділу Володимирівської гімназії привітали з новорічними святами

  • 444

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні свята всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Адже Новий рік – це наче казка для всіх нас.

У дошкільному підрозділі Володимирівської гімназії відбувся новорічний захід. Вихованці садочку підготовили цікаву передноворічну програму, перетворившись на героїв відомих казок та мультфільмів: дітлахи водили хороводи, співали, танцювали, розказували новорічні віршики.

На захід зі смаколиками для малечі візитували Наталинський сільський голова, віце-президент Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області Олена Третяк, перший заступник сільського голови Салех Нагієв, заступник питань діяльності виконавчих органів Сергій Дорошенко.

Також на свято не з пустими руками завітали і спонсори – директори місцевих сільськогосподарських підприємств: Юрій Снідалов (ТОВ «Надія») подарував дошкільному закладу плазмовий телевізор, Сергій Печко (ТОВ «Смартекспорт») порадував діток розвиваючими наборами, фарбами, фломастерами, Юрій Бугай (ТОВ «Сади Слобожанщини») пригощав малечу цитрусовими, а підприємці Наталія та Віталій Гноєві (СПДФО Гноєва Н.В.) подарували дітлахам розвиваючі ігри та солодощі.

Вихованці садочку від душі раділи новорічним подарункам, а на їхніх обличчях вбачалися такі непідробні та щирі дитячі емоції!

Наталинська сільська рада щиро вдячна спонсорам за чудові подарунки для дітей! Саме у такій дружній та командній співпраці сільської влади та підприємців можливо досягти неабияких успіхів у спільному русі в напрямку сталого розвитку Наталинської громади!

Далі буде!

Фото без опису